Stats: No record exists fix

Make sure to bring lots of med packs, our 64 player beach server is intense!

Moderators: RTCW Admins, Super Moderators, vB3 - Administrators

Recruit
Posts: 20
Joined: Fri Aug 05, 2005 10:01 pm
Location: E-Tuna Sweden

Postby DaJoLo » Mon Oct 24, 2005 6:40 pm

yeah now its working again.

Recruit
User avatar
Posts: 6722
Joined: Sun Dec 07, 2003 1:12 pm
Location: Santa Barbara, CA

Postby Sabres » Sun Feb 26, 2006 10:40 pm

How often are the stats reset nowadays? Seems like once every week. I remember back in the oc48gaming days, players would top 10,000 and 15,000 kills before it would reset on them. I haven't seen someone break 3,000 recently at all.
Image

Recruit
User avatar
Posts: 6722
Joined: Sun Dec 07, 2003 1:12 pm
Location: Santa Barbara, CA

Postby Sabres » Thu Mar 02, 2006 4:06 pm

?????
Image

Recruit
User avatar
Posts: 6722
Joined: Sun Dec 07, 2003 1:12 pm
Location: Santa Barbara, CA

Postby Sabres » Tue Mar 14, 2006 8:26 pm

Looks like it went about a month. Am I correct?
Image

RTCW Admin
User avatar
Posts: 1912
Joined: Mon Mar 07, 2005 3:26 pm
Location: State College,PA

Postby B » Tue Mar 14, 2006 10:17 pm

He resets them about once every week or two. If you want to deal with more server lag i'm sure he'd be more than happy to leave them.

Recruit
User avatar
Posts: 6722
Joined: Sun Dec 07, 2003 1:12 pm
Location: Santa Barbara, CA

Postby Sabres » Wed Mar 15, 2006 4:43 pm

Originally posted by B
He resets them about once every week or two. If you want to deal with more server lag i'm sure he'd be more than happy to leave them.
lol yeah, thats what I was thinking.
Image

RTCW Admin
User avatar
Posts: 648
Joined: Fri Jul 01, 2005 11:06 am
Location: Eskilstuna, Sweden

Re: Stats: No record exists fix

Postby S.Shooter » Fri Aug 03, 2007 1:39 pm

Ah come on.
Feels like the stats restart way to late recently..

If one play wasted the stats is pretty much screwed.
Takes for ever to even try to repair it.
And now i have some new hardware, id like to see if there is any different.

Restart please.


*its weekend!


EDIT
Another week has passed.
Im going nuts!

MAA on vacation?
| I5 4670k @ 4.1Ghz | Corsair H50 | MSI Z87-G45 Gaming | 16GB RAM | EVGA GTX 680 SLi | Fractal Design Newton 800w platinum |
| 250GB ssd + 4TB | 3x BenQ XL2420T + 3D Vision gen 2| Win7 x64 | Logitech mx518 | Sennheiser HD 598 |

Recruit
Posts: 36
Joined: Fri Jun 27, 2008 10:39 pm

Re: Stats: No record exists fix

Postby Aol » Sat Jun 28, 2008 11:20 am

I don't really care about that, i go to console and type in /stats and it gives me it only for that round.

Recruit
User avatar
Posts: 6
Joined: Fri Oct 02, 2009 6:00 pm
Location: United States

Stats No record exists fix

Postby Evismink73 » Tue Oct 13, 2009 10:51 am

Nice Video. I feel like we should all get our money back. PC version isnt that bad, but man it can be terrible. Like you said, "How can you up wolfenstein?" Obviously, they did.

Recruit
User avatar
Posts: 6
Joined: Fri Oct 02, 2009 6:00 pm
Location: United States

Stats No record exists fix

Postby Evismink73 » Sat Oct 24, 2009 8:45 am

Nice Video. I feel like we should all get our money back. PC version isnt that bad, but man it can be terrible. Like you said, "How can you up wolfenstein?" Obviously, they did.

RTCW Admin
User avatar
Posts: 648
Joined: Fri Jul 01, 2005 11:06 am
Location: Eskilstuna, Sweden

Re: Stats No record exists fix

Postby S.Shooter » Sat Oct 24, 2009 10:44 am

Evismink73 wrote:Nice Video. I feel like we should all get our money back. PC version isnt that bad, but man it can be terrible. Like you said, "How can you up wolfenstein?" Obviously, they did.


Wrong forum.
This is Return To Castle Wolfenstein - the original and best



Edit, and how about stats reset today?
| I5 4670k @ 4.1Ghz | Corsair H50 | MSI Z87-G45 Gaming | 16GB RAM | EVGA GTX 680 SLi | Fractal Design Newton 800w platinum |
| 250GB ssd + 4TB | 3x BenQ XL2420T + 3D Vision gen 2| Win7 x64 | Logitech mx518 | Sennheiser HD 598 |

Recruit
User avatar
Posts: 40
Joined: Mon Aug 17, 2009 11:30 am
Location: Oklahoma!

Re: Stats: No record exists fix

Postby Doctor Dread » Fri Nov 27, 2009 8:01 am

I'm having a issue where I check my stats on the ecg website and it has certain fields with no information such as:

time played
ratings
accuracy
x/per hour

At first I thought it was because I didn't play a minimum set amount of time but another player only has just under 2 hours of time played so it can't be that.

Does this have to do with the name issue that started this thread or something different since I do have stats just not 100% complete stats.
I'd like to thank MAA for keeping this little piece of wolf history alive so we can all enjoy the game for as long as economically possible or interest allows.

www.worldofkj.com
www.fatwallet.com
www.bestgore.com

RTCW Admin
Posts: 1218
Joined: Mon Feb 17, 2003 8:21 am
Location: State College, PA

Re: Stats: No record exists fix

Postby MAN-AT-ARMS » Fri Nov 27, 2009 9:10 pm

Check the beginning of this thread on how to fix...You will not notice the change until the stats are reset...which I do approximately every 2 weeks or so.

Previous

Return to Return To Castle Wolfenstein

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest